Hassanah آل - در حالی که مدرک لیسانس خود را در رشته رومهنگاری و کمی در مطالعات خاور میانه دنبال میکرد , در دوران خود در دانشگاه جورج میسون به عنوان سرگرمی مد نظر قرار گرفت . آل Yacoubi در وبلاگ خود به سی ان بی سی گفت : " برای او به منظور صحبت کردن با یک گروه بزرگتر از نی که ترجیح میدهند لباس ساده تری بپوشند " , " آل - " در وبلاگ خود به سی ان ان گفت : " برای او احترام زیادی قائل هستم " تا به یک گروه بزرگتر از نی که ترجیح میدهند لباس رسمی بپوشند , صحبت کنم . El گفت : " مهمترین بخش این است که ن مسلمان به طور مرتب درک میشوند و به عنوان یک انتخاب قابل قبولی از ن مسلمان که با تبعیض روبرو هستند , به طور مداوم درک میشوند : " این تصویر بد تعبیر شده به طور مداوم درک عمومی از آنها را دارد : با
با توجه به گزارش اخیر اقتصاد اسلام در دانشگاه کالیفرنیا، "Dolce Hilfiger Gabbana"، که اکنون در حال پیگیری مدرک دکتری در دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید، است، گفت: "به نظر من جامعه مسلمان در حال حاضر با استراتژیهای جدیدی رو به رو خواهد شد".
منبع
naziiran مسلمان ,وبلاگ ,دانشگاه ,دانشگاه کالیفرنیا، ,ن مسلمان ,میدهند لباس ,ترجیح میدهند ,گروه بزرگتر منبع
درباره این سایت