واشنگتن - در آخرین رومه the wall street / وال استریت, مشاور ویژه رابرت مولر, به طور مثبت در مقایسه با % % از آمریکاییها مشاهده میشود - که اساساً بدون تغییر در مقایسه با مولر " % s " مثبت است. در داخل تعدادی از جمهوری خواهان / بی سی ان ان, مولر همچنان با دموکراتها و در بالای آب همراه با نامزدهای مستقل باقی میماند. یک یادآور از محبوبترین و حداقل چهرههای مردمی و موسسات در تازهترین لایحه " هزینههای کلان کنگره ", چه در و خارج از کنگره " لایحه هزینههای کلان " یک توافق دو حزبی بر سر مسائل مربوط به امنیت مرزی, یک پروژه زیرساخت به روز چهارشنبه رسید.
و مواد مرتبط با اسلحه. Rebecca Shabad از شبکه بی سی بی سی مینویسد: " این معامله، دولت را تا ماه سپتامبر تامین خواهد کرد و از تعطیلی دولت جلوگیری خواهد کرد - اگر تصویب شود و تا مهلت شب جمعه به قانون تبدیل شود. به جای اختصاص دادن تمام سرمایهای که ترامپ به آن نیاز داشت، قرار بود حدود ۱.۶ میلیارد دلار برای موانع فیزیکی و فنآوری در امتداد مرز ایالاتمتحده - مکزیک فراهم کند. منبع دموکرات گفت: " این لایحه برای شروع پروژه دروازه ریو گراند، یک تونل ریلی جدید که نیویورک و نیوجرسی را به هم متصل میکند، تنها شامل ۶۴۱ میلیون دلار برای ساخت خط دروازه جدید برای Amtrak و حسابهای دیگر است … این قرارداد بودجه برنامهریزی والدین را کاهش نخواهد داد و هیچ مقرراتی وجود ندارد که به اصطلاح sanctuary نامیده شود. براساس لایحه بودجه ۱ / ۳ تریلیون دلاری دولت، ترامپ در حدود ۱.۶ میلیارد دلار برای سرمایهگذاری در امتداد مرز آماده کردهاست، اما ترامپ مایل نیست بیشتر بر روی سرنوشت dreamers سرمایهگذاری کند، و به هر حال، ترامپ حامی مالی بیشتر در مورد سرنوشت of نیست، و به هر حال بعید است که این موضوع به زودی مورد توجه قرار گیرد ". این کار خیلی آسان بود، اما اهمیتی نداشت. مجبور بودم برای ارتش بجنگم و
از دیوار شروع کنید. او تصدیق میکند که در حال حاضر این مقام رسمی در پنسیلوانیا است. دیروز, ریک پری جمهوریخواه تصدیق کرد که ور بره دموکرات در مسابقه پا پا است. او در بیانیهای گفت: " امروز بعد از ظهر, من با " بره بره " صحبت کردم و مسابقه را در ناحیه کنگرهای پنسیلوانیا شکست دادیم و به پیروزی او تبریک میگوییم. " او گفت: " در حالی که کمتر از دو رای برای جدا کردن ما وجود دارد, مردم منطقه خودمختار لایق داشتن صدایی در کنگره هستند. در حال حاضر, اکنون زمان آن رسیدهاست که این موضوع را از سوی رئیسجمهور ترامپ دوباره راهاندازی کنیم: " جمهوری خواهان در مسابقات اخیر در کنگره به سر میبرند, نقطهای که رسانههای خبری جعلی مرتباً در مورد آن صحبت نمیکنند. من پشتیبان همه برندگان بودم. آنها به من اعتبار میدهند. امیدوارم که یک پیروزی بزرگ دیگر در روز سهشنبه باشد. در واقع, او در سه مسابقه آخر, که در سه مسابقه آخر پیروز شده بود - و در سه مسابقه پایانی - لوتر, که به سختی کلی را شکست داد - سخنرانی کرد.
منبع
naziiran مسابقه ,ترامپ ,کنگره ,مولر ,لایحه ,دلار ,دلار برای ,میلیارد دلار ,هزینههای کلان ,لایحه هزینههای ,جمهوری خواهان منبع
درباره این سایت