به نظر میرسد جمهوری خواهان محافظهکار در مبارزه با همجنس گرا در یک کنفرانس سالانه در روز پنج شنبه و جمعه برای ائتلاف ایمان و آزادی، به رهبری رالف رید، مدیر اجرایی ائتلاف سابق مسیحی، به رهبری رالف رید، مدیر اجرایی ائتلاف سابق مسیحی، که از جمله یک رژه از نامزدهای احتمالی ریاستجمهوری ۲۰۱۶ - که بسیاری از انتقادها از دولت اوباما و تهای آن را به تصویب رساندهاند، محکوم شدهاند. اما هیچ یک از "قضات فعال" به عنوان جمهوری خواهان مانند جرج دبلیو بوش محکوم نشدند. بوش در گذشته بودهاست. یک مشت از آنها از عبارت "ازدواج سنتی" یا ازدواج پیشنهاد ازدواج بین یک مرد و یک زن استفاده کردند، اما سناتور سابق ریاستجمهوری، ریک سانتوروم، که در سال ۲۰۱۲ به عنوان قهرمان محافظهکاران اجتماعی رقابت میکرد، مخالفت خود با ازدواج همجنس گرا را در اظهارات خود نشان داد. Gregg Potts یک کشیش ۵۳ ساله از امرسون در جورجیا میگوید: "در عین حال، محافظهکاران اجتماعی در این کنفرانس یک پذیرش بیمیل را نشان دادند که ازدواج همجنسگرایان در سراسر کشور در آینده نزدیک قانونی خواهد بود".
ame گفت : " روشی که من کتاب مقدس را تفسیر میکنم , اشتباه است . اما من میخواهم به همه بگویم . و اگر با این موضوع مخالفت کنید , تفسیر میشود که دوست ندارید . گیل Sonatore , یک دانشجوی 67 ساله اهل نیویورک که در برنامهریزی مالی کار میکند , میگوید : " من میخواهم ازدواج سنتی بماند , اما فکر میکنم ما با افراد طرفدار آزادی , با هم مبارزه میکنیم . او در یک مصاحبه تاکید کرد : " دیدن قربانیان این واقعیت که دولتها اجازه ازدواج همجنسگرایان را میدهند , دشوار است ." وی در یک مصاحبه تاکید کرد که برخی از سخنرانان در اینجا به طور مکرر ازدواج همجنسگرایان را محکوم میکنند , مانند بنی تیت , یک کشیش جورجیا . رید افزود : " این ایده که دولت فدرال ما پس از آزادی مذهبی در حال حاضر پس از آزادی مذهبی به دست میآید , تکاندهنده و مایه دل شکستگی است ." وی گفت : " این ایده هیچ نشانهای از هرگونه تغییر نیست " . او گفت , این یک مثال دیگر از تغییر چشمگیر حقوق همجنسگرایان در طول کمتر از یک دهه است . در سال 2004 , رئیسجمهور بوش از یک اصلاحیه قانون اساسی فدرال که ازدواج را بین یک مرد و یک زن تعریف میکرد حمایت کرد . چهار سال بعد , هر دو هیلاری کلینتون و باراک اوباما تاکید کردند که از همجنس گرایان همجنس گرا حمایت نمیکنند , در واقع یک الزام
یک محافظهکار اجتماعی تاثیرگذار در آیووا, اظهار داشت که او و دیگر رای دهندگان مذهبی در آیووا, که ابتدا در فرآیند انتخابات ریاستجمهوری رای میدهند, شدیداً با هر نامزد حزب جمهوریخواه که مخالف جنس مخالف حزب التحریر نیست, مخالفت خواهد کرد. در مقابل مخاطبان محافظهکار مسیحی, تمداران حزب جمهوریخواه به طور فزایندهای صحبت میکنند, همانطور که کروز در این کنفرانس روز پنج شنبه انجام داد, در مورد دفاع از حقوق مذهبی برای مردم فلسطین و سایر جمهوری خواهان استدلال میکنند که قوانین فدرال ممکن است به صاحبان تجارتهای محافظه کارانه نیاز داشته باشند که دین خود را نقض کنند. کروز در سخنرانی خود گفت: " ایده دولت فدرال ما پس از آزادی مذهبی در حال حاضر شگفتانگیز و دردناک است. " دیوید برودی, خبرنگار ارشد شبکه پخش و پخش تلویزیونی مسیحی, میگوید: " همه چیز در مورد این ایده آزار و اذیت مردم است. " وی افزود: " سقطجنین و ازدواج همجنس گرایان موضوع روزهای ائتلاف مسیحیان بودند. " " آنها به عنوان مسائل رده بالای این مساله آزادی مذهبی به هم پیوستهاند. این یک مساله تعیینکننده در آینده است. "
منبع
naziiran ازدواج ,همجنس ,مذهبی ,آزادی ,ایده ,ائتلاف ,آزادی مذهبی ,ازدواج همجنس ,جمهوری خواهان ,ازدواج همجنسگرایان ,دولت فدرال ,مدیر اجرایی ائتلاف منبع
درباره این سایت