" آیا باید بیمه زندگی بگیرم? " این سوالی نیست که تا به تازگی از خود پرسیدم, زمانی که شوهرم و من شروع به بحث در مورد اینکه چگونه برای بچهدار شدن آماده شویم, و چه نوع اهداف مالی که میخواهیم برای خودمان تعیین کنیم این است که " واقعاً آماده ایم تا " بیمه عمر " را انجام دهیم. ثروت اطلاعات (مملو از اصطلاحات حرفهای پول مرموز) که به من ریخته شد باعث سردرد فوری شد. یک هفته بعد, به او گفتم: " الان به این زودی باز خواهم گشت, چون من در به تعویق انداختن تصمیمات مالی مهم بسیار خوب هستم و همانطور که صندوق بازنشستگی بی ام آشکار میکند, به تاخیر انداختن این تصمیمات به نفع من نیست. من به متخصصان برنامهریزی مالی مراجعه کردم تا اصول بیمه عمر را یاد بگیرند, اینکه چگونه کار میکند و زمانی که یک متخصص عاقل دو نوع برنامه بیمه عمر است: " دو نوع اساسی, عبارت و دائمی وجود دارد ". او میگوید: " بیمه دوره برای پرداخت چیزهایی که برای پرداخت پول لازم است, بسیار عالی است, زیرا اگر قرار بود در طی چند سال آینده (اصطلاح ت) بمیرید بیمه دائمی, مانند تمام زندگی یا زندگی جهانی, برای چیزهایی که میخواهید در زمان مرگ, مانند هزینههای کفن و دفن و یا ترک میراثی که میخواهید, پرداخت خواهید کرد. بیمه دائمی نیز ارزش پول نقد نیز به دست خواهد آورد. " شما به یک صندوق اضطراری برای زندگیتان نیاز دارید. مزایا و معایب perm و عبارت: " هیچ پاسخ مناسبی وجود ندارد " " تهای بلندمدت مقرونبهصرفه هستند و میتوانند به طور خاص برای زمانی که به پوشش نیاز دارید, مناسب باشند. " " [آنها] توانایی نردبان را برای زمانی که به آن نیاز دارید به شما میدهند. برای مثال, پوشش شما باید برای همیشه کودکان خود را به دانشکده بفرستید.
این به شما این امکان را میدهد که تنها برای پوشش خبری که نیاز دارید بپردازید. این ایده را میتوان برای همه چیز به کار برد, وام مسکن چقدر است? چه زمانی برای بازنشستگی برنامهریزی میکنید? چند سال درآمد باید جایگزین شود? مهمترین جنبه تهای بلندمدت این است که آنها برای همیشه در مکان نیستند. او میگوید: " اگر بیمه بیمار شود و دیگر قابل تضمین نباشد, قادر به افزودن پوشش اضافی نخواهد بود. " " همچنین, هزینه تهای دوره تنها با سن ما گرانتر است. اشتباهی که ما میبینیم مردمی هستند که منتظر پایان ت شان هستند تا به یکی دیگر برسند. به جای انجام یک ت جدید در اسرع وقت, آنها صبر میکنند و به همان میزان پوشش خبری در خط پایان میدهند. " یک داونر دیگر در مورد تهای بلندمدت, این است که اگر بعد از این مدت تمدید شود, حق بیمه افزایش مییابد. ب. در سال گذشته, حق بیمه برای انعکاس هزینه واقعی بالا میرود. " این افزایش را میتوان به عنوان صرف اصلی پرداخت در طول دوره سهماهه اول پرداخت کرد. " تهای دائمی, همان طور که نام نشان میدهد, دائمی است, به این معنی که آنها تمام عمر شما را در بر میگیرند. رب. برای افراد کمدرآمد, این میتواند یک روش موثر برای داشتن درآمد بدون مالیات در بازنشستگی باشد و آنها را با متنوع سازی مالیات تامین کند. یکی دیگر از این تها این است که آنها میتوانند برای تصویب یک میراث اساساً عاری از مالیات مورد استفاده قرار گیرند. زمانی که فردی از کشور خارج میشود, ممکن است مجبور به پرداخت کمی مالیات بر دارایی خود باشند, ایجاد یک ت دائمی برای کاهش این بار, راهی موثر برای از بین بردن چیزی است که برای آن سخت کار کردهاید. " به نظر میرسد که بیمه دائمی بهترین راه برای رفتن است, اما البته این گزینه گرانتر است. عیب این است که آنها ارزان نیستند
دقت کنید. او گفت: " آنها برای همیشه در جای خود هستند و در نهایت در حالی پرداخت خواهند شد که یک ت عبارت است از اینکه هرگز پرداخت نشود. بازده بیمهنامه عمر در صنعت بسیار مورد بحث است, برخی از برنامه ریزان مالی از مزایای مالیاتی یاد میکنند در حالی که بسیاری میگویند, " یک اصطلاح را اری کنید و بقیه را سرمایهگذاری کنید. پاسخ صحیح وجود ندارد و وضعیت همه متفاوت است. ارزیابی نیازهای شما: باید فرآیند انتخاب بیمه عمر را با ارزیابی نیازهای خود آغاز کنید که میتواند با انجام یک تجزیه و تحلیل منطقی انجام شود. رب. بدهیهای کارتهای اعتباری, وامهای اتومبیل, درآمد کشاورزان: " درآمد از دست رفته از همسر یا شریک دلیل اصلی بیمه عمر است. ایده حفظ سبک زندگی است که اعضای خانواده به آن عادت کردهاند. رهن: استفاده از یک ت بیمه عمر برای پرداخت وام میتواند تضمین کند که عزیزانشان میتوانند در خانهای بمانند که در حال حاضر در آن زندگی میکنند. آموزش: " هزینههای تحصیلی آینده برای کودکان یا همسران چیز دیگری است که باید به آن فکر کرد. " آیا میخواهید بچهها را به مدرسه خصوصی بفرستید? آیا قرار است به دانشگاه بروند یا خصوصی? آیا میخواهید آنها دچار بدهی دانشجویی شوند? هزینههای تدفین: تنها شما میدانید که مراسم تدفین شما چقدر است. آیا میخواهید یک اجتماع کوچک از خانواده و دوستان نزدیک باشد? یا میخواهید یک حزب بزرگ باشد? هزینههای کفن و دفن کردن سریع و داشتن مقدار صحیح بیمه عمر مشکل را برای [خانواده شما] رفع خواهد کرد. آیا میتوانید در بازنشستگی خود از پول دست بکشید? شما باید حداقل پنج برابر درآمد سالانه خود را همراه داشته باشید و ۱۰ درصد از بدهیها را بپردازید. " یک روش جامعتر برای مشخص کردن نیازهای شما این است که از روش زیر استفاده کنید: " قدم اول: در کل ل.
برای پرداخت بدهی (بدهیها), درآمد باید جایگزین, هزینههای نهایی, تحصیل یا اهداف اضافی شود. مرحله ۱: مبلغ پسانداز یا داراییهایی را که خانواده شما بلافاصله از آنها استفاده خواهد کرد را از بین ببرید: تفریق هر گونه بیمه زندگی جاری که قبلاً از طریق کارفرما ارائه شدهاست را کم کنید. " این برنامهها چقدر هزینه دارند? " هزینه زندگی براساس عوامل متعدد شامل سن, سلامتی, سبک زندگی, جنسیت, نوع بیمه و میزان پوشش متفاوت است ". ت میتواند به اندازه صد دلار در سال برای هزاران دلار در سال باشد. این مساله به وضعیت هر فرد و آنچه دنبالش هستند بستگی دارد. " پرش از جانسون, بنیانگذار موسسه مالی آبهای بزرگ, نمونهای مفید از این که هزینههای بیمه عمر چه شکلی میتواند به نظر برسد, ارائه میکند: " یک جستجوی اخیر من نشان داد که یک خانم باردار سالم یک ساله که به دنبال یک میلیون دلار بیمه عمر دراز مدت است, در ماه $ / ماه پرداخت میکند. در یک مثال مشابه, ماده ۱۷ ساله که در زمینه بهداشت استاندارد قرار دارد, به دنبال همان بیمه عمر مشابه همان سال است. او میگوید: " یک مرد مسن با سلامت خوب میتواند یک ماه از پوشش بلند مدت را دریافت کند که یک ماه طول میکشد. " همه اینها براساس امید به زندگی است. یک معاینه فیزیکی ممکن است به صورت منظم باشد, و بیماری به احتمال زیاد منجر به رشد بیماریهای روانی, بیماریهای دستگاه گوارش و چیزهای جالب دیگری میشود که شما میتوانید ببینید اگر از طریق اسناد بیمه سلامت من وارد شوید. علاوه بر این, برخی از سرطانها به دلیل مشکلات پزشکی من و ژنتیک مستعد سرطان, به این معنی است که معافیت من بالا خواهد رفت? احتمالاً. شرکتهای بیمه عمر توانایی تشخیص یک چیز را دارند و این سلامتی شماست. وی میگوید: " آیا بیماری در خانواده شما, در حال حاضر بیمار, یا شما " در بهترین حالت سلامت " قرار دارد. " همه این ملاحظات هزینه بیمه عمر را تعیین میکنند. " قدیمیتر و کمتر h
اگر شما هستید, امید به زندگی کوتاهتر و ت گرانتر خواهد بود. " " هر چه مدت زمانی که میخواهید آن را پوشش دهید, احتمال بیشتری خواهید داشت و ت باید پرداخت شود و بدین ترتیب ت پرهزینهای نیز حاصل شود. برای اینکه به طور رسمی بفهمید هزینهها چه هستند, باید از طریق بیمه وارد شوید. گاهی شرکتهای بیمه میتوانند سوابق پزشکی را بکشند, وگرنه ممکن است نیاز به نظم کامل داشته باشند [اگرچه این همیشه مورد نیاز نیست]. او اضافه میکند که اگر داروهای تجویزی مصرف کنید, احتمال پرداخت حق بیمه بالاتر نیز افزایش مییابد. سرمایهگذاری عاقلانه که نسل هزاره جدید باید از سلامت ضعیف, سن, نیازهای دارویی و ژنتیک بالا رود, میتواند هزینه بیمه عمر را افزایش دهد, در واقع هیچ موردی در مقابل داشتن بیمه عمر وجود ندارد, اگر شما بیمه عمر داشته باشید, حق بیمه شما کمتر خواهد بود. یک درصد از نسل هزاره جدید بیمه عمر ندارند, اما باید آن را مد نظر داشته باشند. هزینه زیادی برای انتظار وجود دارد. ماشینحسابهای آنلاین که باید بیمه زندگی را انتخاب کنید, باید با یک نماینده م کنید, اما در زمان متوسط, از بسیاری ماشینحسابها آنلاین در اختیار تان استفاده کنید. یک بیمه عمر به ماشینحساب نیاز دارد که میتواند وضعیت شما را تحلیل کند و یک توصیه برای پوشش دادن به شما بدهد. برای اعضا و عموم مردم موجود است. " بیشتر به خاطر بازنشستگی یا کالج کودکان خود پسانداز کنید? هدف این است که از پسانداز کردن برای پسانداز کردن برای پسانداز کردن پسانداز خود استفاده کنید. اخبار nbc به یافتن راههایی آسانتر, سالمتر و هوشمندانه برای زندگی تبدیل شدهاست. برای خبرنامه خود ثبتنام کنید و در فیس بوک, توییتر و اینستاگرام دنبال کنید.
منبع
naziiran بیمه ,پرداخت ,زندگی ,ت ,آنها ,پوشش ,برای پرداخت ,نیاز دارید ,وجود ندارد ,برای همیشه ,استفاده کنید منبع
درباره این سایت